Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Navigate Up
Sign In

Navodila

:

OD_Pregled dostav

MIT navodila za uporabo programa Orkester

 
​​​Plače - Pregled dostav v osebni portal iz plač


Meni je aktiven v primeru uporabe opcije OIPD000 Osebni portal - plače, s katero se delavcem dostavljajo dokumenti ​iz plač preko spletnega portala.

Za dostop do menija je potrebna pravica OD.POROCILA(R).

Preko tega menija mogoč vpogled v dostavljene dokumente. Dokumentov tu ni mogoče brisati, dodajati, odpirati. To je omogočeno samo preko modula Kadrovska evidenca/Administracija osebnega portala.

KAD_administracija portala vstop.PNG 

Slika 1 - določitveni pogoji ob vstopu v administracijo osebnega portala

Vročene dokumente je mogoče pogledati za enega ali vse prejemnike, ne glede na status uporabnika (aktiven, neaktiven, zunanji...). Datumsko se lahko omejujemo na obdobje objave dokumenta (dat. sprem. iz pregleda). Izbira se lahko status dokumentov (neprebrani, prebrani, brisani, vsi). Pokažejo se samo dokumenti s tipom dokumentov plačilne liste in dohodnina.

Pogledati (z dvojnim klikom na ikono PDF dokumenta) je mogoče tudi poslano priponko (od izdaje 911-000 naprej). Vpogled se ne beleži kot vpogled preko osebnega portala, zabeleži pa se revizijska sled vpogleda.


OD_portal_911.PNG
 

Slika 2 - pregled vročenih dokumentov uporabnika in njihov status

Status dokumenta Neprebrano pomeni, da je bil dokument na osebni portal, a še ni bil prebran s strani uporabnika.

Status Prebrano pa pomeni, da je uporabnik na svojem portalu dokument že odprl in pogledal. S tem se smatra dokument za vročenega.

Status Brisano pomeni, da je dokument še ni bil prebran in ga je administrator portala izbrisal. Zaposlenec takega dokumenta ne bo videl na svojem osebnem portalu. 

Nazaj v meni ​Ostalo